Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

35 de Site-uri cu Zeci de Mii de Cursuri Online Unde poți …

The Art of Kissing – un curs despre cum să săruți. Poate un subiect mai puțin obișnuit pentru un curs, sunt sigur că poți învăța lucruri utile de acolo. Childhood101 și Wikihow au creat două materiale orientative despre cum să faci bani online sau acasă. Unele idei sunt clasice și se bazează pe munca la domiciliu, concursuri …

Sursa: https://florinrosoga.ro/cursuri-gratuite-online/

Cursuri Online Gratuite: 50+ Site-uri Unde Poti Urma …

În ultimii 2-3 ani numărul site-urilor care pun la dispoziție cursuri online gratuite care te ajută să înveți noi abilități sau să ți le reîmprospătezi, a explodat. Pe măsură ce aceste site-uri care oferă tot felul de cursuri online gratuite se dezvoltă, se aduce în discuție dacă acestea sunt mai eficiente în a educa mase de oameni prin intermediul MOOC-urilor (MOOC …

Sursa: https://1cartepesaptamana.ro/cursuri-online-gratuite/

Site multilingv pentru învățarea limbii germane

Site multilingv pentru învățarea limbii germane. deutsch.info este o platformă online pentru însușirea limbii germane, care utilizează instrumente moderne didactice și oferă în același timp informații practice despre viața și munca în Germania și Austria.

Sursa: https://deutsch.info/ro

Curs de limba engleză online pentru începători

De la statul în trafic în București până la persoanele din străinătate care doresc să învețe engleză dar nu găsesc un meditator român, am observat nevoia pentru un curs online special pentru români. De-a lungul anilor, studenții noștri au observat că învățarea online poate fi foarte convenabilă și eficientă.

Sursa: https://www.fluent.ro/

Banca Naţională a României

Cursurile valutelor incluse în această listă au la bază cotaţii ale societăţilor bancare autorizate să efectueze operaţiuni pe piaţa valutară.

Sursa: http://bnr.ro/Cursul-de-schimb-524.aspx