Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs WordPress Online

Curs Visual Composer WordPress Online 35 videoclipuri HD 175.00 lei 145.00 lei. Curs SEO Online 46 videoclipuri 200.00 lei 79.00 lei. Pachet cursuri WordPress Professional – Visual Composer Page Builder 76 videoclipuri HD curs WordPress + 35 videoclipuri HD curs Visual Composer pentru WordPress Dana Damoc 340.00 lei 299.00 lei.

Sursa: https://www.multimedia-creations.academy/cursuri/curs-wordpress/

Curs Online WordPress

Învață să îți construiești site-ul web pe WordPress în 76 de lecții de curs online WordPress oferă mai multă flexibilitate pentru a crea site-uri personale și profesionale decât orice alt sistem de gestiune a conținutului (CMS) de pe piață.

Sursa: http://buzzle.ro/curs/curs-wordpress-online/

Cursuri Web Design, PHP, Javascript, WordPress, SEO …

Cursuri Web Design si web development in Bucuresti ce trateaza elemente de html5, css3, php, MySQL, SEO, cursuri acreditate recunoscute international. Programa actualizata in 2020.

Sursa: https://www.curs-web-design.ro/

Cursul WordPress

La acest curs veţi învăţa cum se lucrează în WordPress şi cum se creează şi se întreţin paginile web. Învăţaţi bazele limbajelor HTML şi CSS. Înscrierea la cursul WordPress este în curs.

Sursa: https://www.link-academy.com/curs-site-uri-dinamice-wordpress

Curs wordpress

Acest curs te va ajuta să fii independent în construirea propriilor proiecte online, pe care le vei putea crea în ritmul tău, fără costuri ascunse de dezvoltare. De ce WordPress? WordPress este cea mai utilizată platformă pentru construcția de site-uri web din întreaga lume, cu un număr fabulos de 75 milioane de site-uri.

Sursa: https://cursuri-creative.ro/curs/curs-wordpress