Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri acreditate grafica publicitara, web design, PHP …

Pentru cursul de Photoshop si Corel – avansat puteti descarca pdf-ul in care veti gasi notiunile teoretice. Parola fisierului va va fi transmisa de catre trainer. De asemenea, va amintim ca suportul de curs pentru Photoshop si Corel – nivel II contine informatii sintetizate si ca este bine sa luati notite in timpul cursului.

Sursa: https://www.avantajconsulting.ro/

Curs GRAFICA DTP (PHOTOSHOP/COREL) acreditat MIN.MUNCII …

CURS GRAFICA PUBLICITARA – PHOTOSHOP/COREL – DTP – NIVEL INCEPATOR . Pret promotional pana la data 30-04-2019. Cursul are ca scop dobandirea abilitatilor de a realiza aplicatii practice pentru principalele medii de lucru in care in care sunt utilizate programele Adobe Photoshop si Corel Draw.

Sursa: https://www.absoluteschool.net/cursuri-grafician-dtp-1-grafica.php

Curs Photoshop pentru Incepatori

Invata sa lucrezi in Adobe Photoshop prin sfaturi si tehnici rapide ca sa obtii imagini mai bune si materiale de promovare atractive. In acest curs vei invata cum sa iti dezvolti abilitatile de editare foto rezolvand problemele obisnuite folosind Photoshop.

Sursa: https://cursuri-creative.ro/curs/curs-initiere-in-photoshop

Program de Pregătire Design Grafic Photoshop & Illustrator …

Curs in sala alaturi de lector! Daca esti pasionat de design grafic si vrei sa inveti Adobe Photoshop si Adobe Illustrator, te asteptam la cursuri! Toate orele sunt 100% practice.

Sursa: https://www.itschool.ro/curs-photoshop-illustrator-timisoara.php

Curs Photoshop (incepatori) – online

Acces la curs: 3 luni. Te pregatesti pentru un job de: creative designer, digital marketing specialist. Modul de desfasurare al Cursului de Photoshop. Cursantul parcurge pentru fiecare modul materialul si pe baza acestuia realizeaza proiectele practice. Pentru fiecare proiect primeste feedback de la instructorul sau.

Sursa: https://azimutvision.ro/course/curs-photoshop-online/