Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs SQL practic, aplicativ-acreditat Absolute School/23 …

CURS SQL. Pret promotional pana la data 30-09-2019. Cursul de SQL se adreseaza persoanelor ce doresc sa isi formeze sau sa isi dezvolte cunostintele in domeniul proiectarii bazelor de date SQL. Cursul parcurge toate aspectele necesare proiectarii unei baze de date pentru orice tip de aplicatie, punand accent la fiecare capitol pe partea practica.

Sursa: https://www.absoluteschool.net/cursuri-sql.php

Curs PHP

PHP este unul din cele mai populare limbaje de programare folosite pentru crearea de pagini web. Toate marile softuri si sisteme de administrare (CMS-uri) ca Joomla, WordPress, and Drupal au la baza PHP, motiv pentru care nu e o mirare ca peste 20 de milioane de site-uri web au fost construite in PHP. Cine poate urma acest curs?

Sursa: https://www.cursuri-programare.ro/2012/12/cursuri-php.html

Curs PHP/MySQL – Cursuri IT

Cursul PHP/MySQL are ca scop sa va ajute sa intelegeti aceste limbaje si sa le folositi pentru crearea paginilor web dinamice, astfel veti putea adauga elemente interactive in proiectul web pe care-l faceti, veti putea face un blog personal absolut de la zero, sau sa creati diverse elemente interactive pe pagina – comentarii, forme de contact, colectarea a diverse date statistice etc.

Sursa: https://cursuri-it.md/curs-php/

Curs PHP & MySQL

Acest curs php acopera multe dintre lectiile ce te vor ajuta pentru a dobandi cunostinte bune in PHP. Este extrem de util si recomandam atat celor care vor sa-si creeze un drum in programarea php cat si celor care vor sa-si consolideze cunostintele. Aproximativ 50 de lectii cu informatii foarte pretioase si

Sursa: https://programam.ro/posts/view/curs-php-mysql

CURS PROGRAMARE WEB PHP-MYSQL nivel I

Cele doua cursuri de PHP/MySQL se adreseaza persoanelor interesate de dezvoltarea paginilor web dinamice utilizand limbajul PHP si serverul de baze de date MySQL, fiind concepute pe niveluri de complexitate. Pe parcursul fiecarui curs, cursantii vor realiza cate o aplicatie practica, transferata pe un server web, care poate constitui un portofoliu.

Sursa: https://www.absoluteschool.net/cursuri-php-mysql.php