Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri de programare: site-uri gratuite ca să înveți web …

Am selectat și noi câteva cursuri de programare de pe siteuri pe care poți învăța, în mod gratuit, web development. Codeacademy. Codeacademy este una dintre cele mai populare platforme care conține cursuri de programare petru cei care vor să învețe web developlement, cât și pentru cei care preferă partea de mobile development.

Sursa: https://start-up.ro/cursuri-de-programare-site-uri-gratuite-ca-sa-inveti-web-development/

Programare Site Web

4/24/2019 · Firma Web Design, Firma de programare web firma de programare web, magazine online, siteuri web de prezentare. ACASA. PORTOFOLIU. SERVICII WEB. CONTACT. Web design pentru clienti fericiti. eTopSport.ro – It’s time to feel better. Magazinul online al retailerul de imbracaminte sportiva Top Sport, importator al unora dintre cele mai mari marci de imbracaminte si accesorii […]

Sursa: https://info.goldensite.ro/programare-site-web/

70+ Cursuri si Resurse Gratuite Care te Ajuta Sa Inveti …

În timpul research-ului meu pentru lista de cursuri online gratuite, am reușit să dau și peste o mulțime de siteuri și resurse gratuite care te pot ajuta să înveți diferite limbaje de programare.

Sursa: https://1cartepesaptamana.ro/cursuri-carti-online-gratuite-programare/

Curs Programare PHP. Certificare ZEND

PHP este cel mai popular limbaj de programare Web. Funcţionează atât pe platformele Windows, cât şi pe platformele Linux. Este foarte convenabil pentru toate tipurile de aplicaţii Web, începând cu aplicaţii mici care reprezintă doar o parte dintr-o pagină web şi până la siteuri mari şi complexe bazate pe conceptul Web 2.0.

Sursa: https://www.link-academy.com/programare-php

5 cursuri de Web Design online Gratuite

8/15/2016 · Acestea te vor ajuta sa realizezi siteuri cu un continut dinamic. Misiunea unui web designer este de a transforma idei, schite sau layout-uri in siteuri web functionale. Totodata, web designer-ul intelege tendintele si standardele actuale, dispozitivele de pe care este accesat site-ul, modul de optimizare al unui site web, vizitatorii si …

Sursa: https://www.digitalskills.ro/blog/5-cursuri-web-design-gratuite