Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs PROGRAMARE WEB JavaScript / jQuery Bucuresti

Curs PROGRAMARE WEB JavaScript / jQuery Bucuresti . … Acest curs de programare web – Javascript / jQuery este menit sa ajute persoanele care au deja cunostinte de HTML si CSS sa realizeze site-uri dinamice in care utilizatorul sa poata interactiona cu pagina web.

Sursa: https://www.cursuriweb.ro/curs-javascript.html

Unde poti sa faci cursuri de programare in Bucuresti

La link-academy poti urma cursuri online de programare Java, PHP, web design sau design arhitectural. Pachetul de scolarizare include: fondul complet de ore conform programei anuale, accesul complet la profesori pentru consultatii dup orarul prestabilit, … Curs de IT in Bucuresti.

Sursa: http://metropotam.ro/La-zi/unde-poti-sa-faci-cursuri-de-programare-in-bucuresti-art5040695365/

Despre

Nu știu programare, dar am voinţă și vreau sa învăţ. Mă interesează grupa de începători . Am bazele programării, vreau să mă angajez în domeniu, dar nu am experiență.

Sursa: http://cursuri-programare-bucuresti.ro/

Programare Web 1

Crearea și utilizarea paginilor Web Implementarea unui design responsive Noțiuni de programare de baza JavaScript Interacțiunea cu un server web. Cerinte. Dorința de a invăța. 🙂 Structura laboratoarelor. 1. Programarea Web – Introducere a. Structura unei pagini Web

Sursa: https://www.academiacredis.ro/curs-programare-web1

2019

Curs Programare web acreditat ANC. Cursul de Programare Web este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Cursul ofera certificat de absolvire pentru ocupatia de Designer Pagini Web – Modul Programare web si Modul Bootstrap, total 48 de ore – cod NC/COR 216613.

Sursa: https://www.digitalskills.ro/cursuri/programare-web