Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri programare

Curs HTML – CSS Bucuresti 14 octombrie – 2 decembrie 2019: Cursul HTML si CSS pentru incepatori care va avea loc in Bucuresti incepand cu 14 octombrie 2019 este ideal pentru tine daca doresti sa inveti sa contruiesti o pagina web de la zero si sa obtii un job de junior developer.

Sursa: https://www.cursuri-programare.ro/

Curs HTML

Curs HTML – CSS Bucuresti 14 octombrie – 2 decembrie 2019: … este sa va pregateasca pentru a scrie cu usurinta orice cod HTML si de a va pune baza de cunostinte pentru meseria de programator. Cursul de HTML – CSS este unul practic, astfel ca in cadrul lui vei lucra la proiecte live care te vor ajuta sa intelegi mai bine intreg procesul de …

Sursa: https://www.cursuri-programare.ro/2012/12/cursuri-html.html

Programare Cnc

OLX.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe OLX.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe OLX.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici.

Sursa: https://www.olx.ro/oferte/q-programare-cnc/

Telecom Academy

Telecom Academy organizeaza cursuri CCNA, JAVA, LINUX, PHP/MySQL, pentru incepatori si avansati. Un curs este compus din 11 sedinte de 4 ore.

Sursa: https://www.telacad.ro/

Curs programare JAVA Oradea Acreditat Microsoft

Avantajul tău este echipa care te formează. Conștienți de faptul că să înveți programare nu este ușor, am formulat această rețetă de curs, în care nu te vei simți singur, iar orele petrecute aici, alături de traineri, dar și acasă lucrând extra, vor fi 100% productive.

Sursa: https://www.itschool.ro/curs-programare-JAVA-oradea.php