Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Social Media Optimization

Cursul de ”Social Media Optimization” se adreseaza tuturor celor care vor sa inteleaga cum functioneaza mecanismele social media, persoanelor care isi doresc sa lucreze in acest domeniu sau care au un business si vor sa foloseasca canalele de social media in avantajul lor.

Sursa: https://cursuri-creative.ro/curs/social-media-optimization

Curs Social Media si Facebook Ads

Prin Social Media trebuie inteles orice tehnologie care ne permite sa ne publicam si sa ne distribuim continutul. Azi Social Media este aproape sinonim cu Facebook, dar oportunitati de promovare importante exista si prin Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest, Flickr, Google +, bloguri, forumuri..

Sursa: https://www.rezistenta-online.ro/2014/02/curs-social-media.html

Curs Marketing Online – CURSURI MARKETING ONLINE

Curs de grup locatie centrala Bucuresti sau curs privat, online sau la sediul firmei. Pret si durata curs Pret 1750 lei, achitabili in 3 rate: un avans de 600 de lei, si o rata de 600 de lei si una de 550 lei pe parcurs. Discount 250 de lei la plata finala in cazul inscrierii early bird (cu cel putin o saptamana inainte) sau la plata totala in …

Sursa: https://cursurimarketingonline.ro/cursuri/curs-marketing-online/

Curs gratuit de Social Media Manager pentru studenți …

Curs gratuit de Social Media Manager pentru studenți, masteranzi si doctoranzi – ediția II. Autor Redactia 944 vizualizări. Cursul Studenți Social Media Manageri este un proiect inovativ implementat de Asociația Turism Istoric co-finantat de Ministerul Tineretului și Sportului la Concursul Național de Proiecte Studențești 2017.

Sursa: https://www.historia.ro/sectiune/timp-liber/articol/curs-gratuit-de-social-media-manager-pentru-studenti-masteranzi-si-doctoranzi-editia-ii

Social Smarts – Cursuri pentru dezvoltarea abilitatilor …

Salut! Numele meu e Alexandru Negrea, sunt consultant și trainer în social media, iar în 2018 sunt mândru să spun că peste 1000 de cursanți au absolvit cursurile publice sau in-house organizate de Social Smarts în ultimii cinci ani.

Sursa: http://socialsmarts.ro/