Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Social Media & Fb Ads – CURSURI MARKETING ONLINE

Cursurile noastre de Social Media te vor invata ce trebuie sa faci pentru a fi prezent pe toate marile retele sociale din tara, dar si cum le poti folosi in avantajul tau. In timpul cursului vei vedea live ce inseamna sa iti creezi o relatie cu clientii tai pe retelele sociale si vei face practica in aceasta directie.

Sursa: https://cursurimarketingonline.ro/cursuri/curs-social-media/

Curs Social Media

2/10/2014 · Curs Social Media aplicat. Inveti practic sa aplici strategii de marketing digital, fie ca lucrezi in domeniu sau esti incepator si vrei sa profiti de imensa oportunitate care se numeste social media.

Sursa: https://www.traininguri.ro/curs-social-media/

Curs Social Media Marketing

Curs social media marketing. Fie ca iti doresti sa te angajezi ca Social Media Marketer, Social Media Manager sau ca Crosschannel Marketer care trebuie sa aiba si specializare in Social Media acest curs este pentru tine. Cursul contine atat elemente teoretice cat si proiecte practice, fiecare avand propriile teme practice de realizat atat pe …

Sursa: https://www.cursuriweb.ro/curs-social-media.html

CURSURI MARKETING ONLINE

Daca esti in cautarea unui avantaj fata de ceilalti candidati din domeniu, o certificare poate fi ceea ce iti trebuie. Multi cursanti doresc un curs de marketing online acreditat deoarece stiu din anunturile de angajare ca profesionistii de marketing digital certificati sunt preferati de angajatori.

Sursa: https://cursurimarketingonline.ro/

Curs Social Media Marketing

Structura curs: » Introducere in Social Media Marketing: In acest modul veti afla cum a aparut Social Media, diferenta intre earned media, owned media si paid media cum sa profitam de fiecare pentru rezultate in social media marketing. Tot aici vom afla cele 3 forte intr-o …

Sursa: https://www.curs-web-design.ro/curs_social_media.html