Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Social Media Optimization

Cursul de ”Social Media Optimization” se adreseaza tuturor celor care vor sa inteleaga cum functioneaza mecanismele social media, persoanelor care isi doresc sa lucreze in acest domeniu sau care au un business si vor sa foloseasca canalele de social media in avantajul lor.

Sursa: https://cursuri-creative.ro/curs/social-media-optimization

Curs intensiv: Social Media Essentials – Social Smarts

Social Media Essentials este un training intensiv, pentru cei cu experiență mică sau medie în social media, un program care, din experiența noastră, vă va poziționa printre primii 25% dintre oamenii responsabili de social media din piață, în ceea ce privește know-how-ul și abordarea corectă a canalelor social media.

Sursa: https://socialsmarts.ro/curs-intensiv-social-media-essentials

CURS MARKETING ONLINE GRATUIT

Curs marketing online gratuit (PDF, online, offline). Daca esti un bun autodidact poti invata multe lucruri gratis despre marketing online citind informatiile postate pe diverse site-uri sau comunitati online in care se discuta despre cum se realizeaza promovarea online.

Sursa: https://cursurimarketingonline.ro/2017/06/curs-marketing-online-gratuit/

Mass-media

CURS has been conducting such research for major TV channels in Romania such as Antena 1, Pro TV, National Television Station (TVR). Moreover, TV channels play a major role in socialization and information. TV programming might have an important role in children’s education.

Sursa: https://curs.ro/sectors-covered/mass-media/

CURSURI MARKETING ONLINE

Daca esti in cautarea unui avantaj fata de ceilalti candidati din domeniu, o certificare poate fi ceea ce iti trebuie. Multi cursanti doresc un curs de marketing online acreditat deoarece stiu din anunturile de angajare ca profesionistii de marketing digital certificati sunt preferati de angajatori.

Sursa: https://cursurimarketingonline.ro/