Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri Google AdWords

Cursuri Google AdWords Invata cum sa dezvolti o strategie eficienta pentru o campanie PPC (Pay Per Click), noua sau deja existenta. Campaniile optimizate nu doar ca reduc semnificativ costurile dar aduc mai multi vizitatori interesati cu adevarat de achizitionarea produselor sau serviciilor tale.

Sursa: https://www.cursuri-seo.ro/2012/09/cursuri-google-adwords.html

Cursuri Google Adwords

Cursuri Google Adwords – ProGraphics Training Centre organizeaza training-uri de initiere in configurarea si dezvoltarea campaniilor Google AdWords.Specialisti in metode de promovare de tip pay-per-click, certificati Google, va asteapta sa descoperiti impreuna secretele publicitatii platite.

Sursa: https://prographics.ro/cursuri/cursuri-google-adwords/

CURSURI MARKETING ONLINE

cursuri marketing digital acreditate Daca esti in cautarea unui avantaj fata de ceilalti candidati din domeniu, o certificare poate fi ceea ce iti trebuie. Multi cursanti doresc un curs de marketing online acreditat deoarece stiu din anunturile de angajare ca profesionistii de marketing digital certificati sunt preferati de angajatori.

Sursa: https://cursurimarketingonline.ro/

Cursuri Online

Cursuri-online.ro susține dezvoltarea personală și profesională prin oferirea de sugestii de parcursuri de formare adecvate așteptărilor, cunoștințelor, intereselor și nevoilor dvs. Estimarea corectă a potențialului, calității și beneficiilor asociate unui curs rămâne obligația și privilegiul dvs.

Sursa: https://cursuri-online.ro/

Cursuri de Calificare Gratuite si Oferte Speciale la …

5/4/2019 · Ofertele speciale ale lunii la cursuri de calificare in Bucuresti in 2019: Oferte speciale la cursuri de calificare pentru firme, trimiteti solicitarea de ofertă pe adresa de email eurodeal33@hotmail.com si veti avea tarife reduse in functie de numarul de cursanti inscrisi!. Cursurile de calificare pe care le organizam sunt eligibile in cadrul programului guvernamental „Investește în …

Sursa: https://cursuridecalificare.ro/cursuri.php