Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri Administrare. Microsoft Administration I LINK Academy

Alte cookie-uri, inclusiv cele ale unor terțe părți, nu sunt indispensabile, dar fără ele, acest site web nu poate funcționa la calitatea perfectă, obișnuită; În plus, conținutul fără aceste cookie-uri nu poate fi personalizat în funcție de nevoile dvs.

Sursa: https://www.link-academy.com/microsoft-administration

Modulul de administrare » Magazin online cu PHP si MySql

Pagina index.php reprezinta doar o cale de intrare pentru administrator in site. Aici vei vedea mereu daca utilizatorul este logat sau nu. In felul asta vei fi siguri ca numai cei autorizati vor putea umbla in paginile de administrare. Toate paginiile de administrare vor avea aceeasi sursa, fisierul template.php aflat in folderul admin/include.

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/modulul-de-administrare.html

Cursuri Google Ads

Cursuri Google Ads Administrarea si Eficientizarea Campaniilor Publicitare Invata Rapid cum sa vinzi eficient prin Google Ads (fost AdWords)! » Curs Intensiv de Administrare Reclame in Google (Google Ads). Promovarea prin Google Ads este una dintre cele mai eficiente si …

Sursa: https://seomark.ro/cursuri-google-adwords-administrarea-si-eficientizarea-campaniilor-publicitare-gad271/

Curs administrare reclame si campanii Facebook

SEOmark.ro ofera servicii de promovare online si cursuri de marketing online Principalele servicii oferite sunt: – Servicii de administrare a campaniilor de promovare prin Google Ads – Servicii de creare site-uri web si web-design – Servicii de optimizare a site-urilor web pentru Google si principalele motoare de cautare (Servicii de optimizare …

Sursa: https://seomark.ro/curs-administrare-reclame-si-campanii-facebook-fbal121/

Administrare site

Vrei ca site-ul tau sa fie updatat frecvent? Noi iti garantam modificarile pe site in mai putin de o ora. Pentru o promovare cu succes a site-ului tau, este necesara actualizarea informatiilor periodic. Multe site-uri trec cu vederea acest aspect foarte important pentru utilizatorii online si motoarele de cautare.

Sursa: https://www.trendmarketing.ro/administrare-site/