Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Content marketing

Blogging reprezinta o tehnica de marketing foarte utila, ce foloseste crearea de continut pentru pagina din website numita Blog si este, de cele mai multe ori, subestimata de antreprenori sau departamentele de marketing din Romania.Atrage vizitatori de calitate (direct interesati de continut) si genereaza multiple oportunitati de business. …

Sursa: https://www.dynamic-learning.ro/cursuri/content-marketing-blogging/

Dragoş Roua face cursuri de blogging? ⋆ zoso blog

1. Despre cursul de blogging nu pot sa-ti spun daca merita sau nu, dar cel putin pentru blogging in engleza eu cred ca Dragos stie ce face. 2. Despre omul Dragos, eu zic ca te inseli. Eu am invatat multe de la el, sunt lucruri la care nu pot spune ca … rezonez 100% dar per total e un tip mai mult decat ok.

Sursa: https://www.zoso.ro/dragos-roua-face-cursuri-de-blogging/

Cursuri Marketing

Cursul General de Marketing Online – invata sa concepi o strategie de promovare in mediul online. Un curs de 4 ore despre cum sa gandesti si sa optimizezi o campanie de promovare in mediul online. In esenta, marketing-ul este strategia prin care imbinam (cat mai eficient posibil) diferite modalitati de a ne face reclama (promovare).

Sursa: https://seomark.ro/cursuri-marketing-online/

Curs Negociere – Tehnici eficiente în Vânzări şi Achiziţii

“In life, you don’t get what you deserve, you get what you negociate.” – Chester L. Karrass SCOPUL CURSULUI. Câştigarea unui avantaj competitiv necesar în mediul de afaceri actual, puternic orientat către clienți şi nevoile acestora, prin aplicarea cu ușurință a celor învățate la …

Sursa: https://www.dynamic-learning.ro/cursuri/curs-negociere-tehnici-eficiente-in-vanzari-si-achizitii/

Cursuri informatica copii

Cursuri de informatica copii cu programa completa de programare, lucru in microsoft office, utilizare calculator, editare foto & video, social media, blogging.

Sursa: https://cursuri-individuale.ro/