Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri de IT. Specializare în informatică

Vedeţi oferta de cursuri IT de la LINK Academy. Alegeţi unul din cele 6 programe, iar noi vă garantăm că după absolvire veți avansa şi vă veți găsi un job foarte bine plătit.

Sursa: https://www.link-academy.com/cursuri-de-specializare-in-domeniul-it-6-departamante

Principală

Sunt mulțumit că am beneficiat de aceste cursuri. Au fost organizate la un nivel foarte înalt, într-o atmosferă prietenoasă. Le consider utile în domeniul meu, în care doresc să activez.

Sursa: https://cursuri-it.md/

CCSE

Consulta oferta noastra de cursuri pe fonduri europene! Vezi proiectele noastre aici. Centrul de Consultanță și Studii Europene. Stiri și noutăți de ultimă oră: Deschiderea unui nou Curs de Make-Up. Invitație la Cursul de Frizer, Coafor, Manichiură, Pedichiură …

Sursa: http://cursuriccse.ro/

Cursuri si meditatii la limba engleza si alte limbi straine

La centrul de meditatii CAPRI poti invata limba engleza sau alte limbi straine de la profesionisti cu experienta in domeniu. Profesorii nostri sunt gata sa te pregateasca la limba engleza, prin meditatii de limba engleza, cursuri de engleza pentru toate nivelurile de studiu, de la incepatori pana la avansati.

Sursa: https://www.cursurimeditatii.ro/

Cursuri de Calificare Gratuite si Oferte Speciale la …

3/15/2019 · Ofertele speciale ale lunii la cursuri de calificare in Bucuresti in 2019: Oferte speciale la cursuri de calificare pentru firme, trimiteti solicitarea de ofertă pe adresa de email eurodeal33@hotmail.com si veti avea tarife reduse in functie de numarul de cursanti inscrisi!. Cursurile de calificare pe care le organizam sunt eligibile in cadrul programului guvernamental „Investește în …

Sursa: https://cursuridecalificare.ro/cursuri.php