Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri desen si pictura

Indiferent daca vrei ca arta ta sa fie un hobby, o terapie cu si prin frumos, daca doresti sa aplici la o facultate de profil si sa faci din ea o profesie, cursurile de desen si pictura sunt prezentate interdisciplinar intr-un spatiu profesional destinat studiului artei.

Sursa: http://www.cursuripictura.ro/

Cursuri Copii

Cursuri pentru Copii, Cursuri de bune maniere, Comportament, Comunicare, Cursuri de actorie, Limbaj, Dictie – pentru copii, Cursuri de limba engleza, Cursuri de IT , Cursuri Copi si CLEVER children, Dezvoltare personala prin educatie nonformala

Sursa: http://www.cursuricopii.ro/

Gradinite in Timisoara: Desen, Cursuri < Timisoreni.ro

Aceasta sectiune contine gradinite de stat si particulare si cluburi pentru copii din Timisoara si Timis. Sunt incluse numele, adresa, datele de contact, posibilitatea de filtrare in functie de serviciile oferite (limbi straine, afterschool, club, diverse cursuri, dotari, program prelungit, etc.) si pozitionarea pe harta.

Sursa: http://www.timisoreni.ro/info/gradinite/with–cursuri-desen/

Arta pentru copii – Cursuri pentru copii

Tags: Arta pentru copii, cursuri copii, desen, pictura. 22 iun..2018. Atelier de pictura: Lumea animalelor. Scoala de vara in aer liber – desen si pictura pentru copii. Dam startul noilor ateliere de vara incepand cu data de 28 iunie 2018, la sediul Arta pentru copii, avand ca tema ,,lumea animalelor“.

Sursa: https://artapentrucopii.ro/

Cursuri de Pictura pentru Adulti si Copii

Cursuri de desen si pictura pentru adulti si copii, nivel incepator si avansat; galerie de arta cu vanzare online

Sursa: http://agorastudio.ro/