Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

CURSURI ACREDITATE web design, grafica, indesign, php …

Despre cursuri web design. Acest curs web design este pentru Dvs. daca urmariti sa incepeti o cariera in a deveni Web Designer sau Front End Developer sau doriti sa invatati HTML5, CSS3, JavaScript, SEO, Bootstrap, UI/UX design.

Sursa: https://www.cursuri-acreditate.ro/

Cursuri web design si grafica online

CURSURI WEB DESIGN & GRAFICA ONLINE . FORMAT VIDEO HD ON DEMAND . WEB DESIGN. Invata sa creezi site-uri web in mod profesional cu cele mai recente tehnologii. De la site-uri statice in HTML si CSS cu layout responsive bazat pe Bootstrap, la site-uri dinamice de tip CMS in WordPress si magazine eCommerce cu WooCommerce …

Sursa: https://www.multimedia-creations.academy/

Cursuri acreditate grafica publicitara, web design, PHP …

Cursuri acreditate web design, PHP/MySQL, programare Object-Oriented PHP, SEO, javascript, UI/UX, cursuri acreditate grafica, cursuri acreditate fotografie, diplomele sunt recunoscute international de catre tarile semnatare ale conventiei de la Haga. Pot fi recunoscute si …

Sursa: https://www.avantajconsulting.ro/

Cursuri Grafica acreditate

Cursuri grafica acreditate. Cursuri GRAFICA Publicitara – nivel incepator. Esti interesat de efecte de imagine si retusare foto, grafica vectoriala, identitate de companie? Atunci acest curs este pentru tine! Programa actualizata in 2019!

Sursa: https://www.cursurigrafica.ro/Cursuri_grafica_publicitara.html

CURSURI WEB DESIGN

CURSURI WEB DESIGN si informatica autorizate ANC, in Bucuresti prin Top Quality Management. Cursurile de Web Design se desfasoara zilnic, in week-end, seral cat si in sistem LA DISTANTA sau ON-LINE. Pentru detalii, referitoare la cursurile de Web Design, contactati Departamentul Cursuri.

Sursa: http://www.cursuri-web-design.ro/