Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Dezvoltare site-uri si aplicatii web

Dezvoltare site-uri si aplicatii web Structura programului- Dezvoltare site-uri si aplicatii web Productie media (Dezvoltare site-uri si aplicatii web) Nivelul 4

Sursa: http://www.cursuri-universitati.ro/ro/dezvoltare-site-uri-si-aplicatii-web/

Curs dezvoltarea aplicatiilor Web cu Servlets 2.5 …

Cursul este o introducere in dezvoltarea de aplicatii Web folosind platforma Java EE. In cadrul trainingului participantii vor afla despre Java Servlets si protocolul HTTP ca protocol principal de comunicare cu aplicatii Web.

Sursa: https://www.luxoft-training.ro/cursuri-it/curs-dezvoltarea-aplicatiilor-web-servlets/index.php

Cursuri web design nivel incepator. CURSURI WEB DESIGN …

Cursuri web design acreditate nivel incepator. Orar cursuri; Cursurile de web design sunt acreditate ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Cursul de web design acreditat organizat de Avantaj Consulting va va invata tot ce trebuie pentru a face primul pas in a incepe o cariera ca Web Designer sau Front End Developer.

Sursa: https://www.curs-web-design.ro/curs_web_design_nivel1.html

Curs Dezvoltare personala

2/18/2017 · Cum sa obtii starea de echilibru pe care ti-o doresti – Curs dezvoltare personala. Invata cum sa obtii congruenta in legatura cu ceea ce esti, simti si faci . Cum sa obtii starea de echilibru pe care ti-o doresti – Curs dezvoltare personala … Cursuri dezvoltare personala. … Sit web. Notify me of follow-up comments via e-mail.

Sursa: https://www.traininguri.ro/curs-dezvoltare-personala/

Cursuri WEB DESIGN (HTML5 + CSS3 + PHP + Javascript …

De ce sa urmezi un curs de web design. Dupa aceste cursuri web design si development, poti lucra ca angajat sau freelancer pentru companii din toata lumea sau poti realiza propria ta afacere online. Pentru ca trainerii nostri sunt specialisti in Web Development, JavaScript și framework-uri bazate pe JavaScript si PHP cu experienta de peste 14 ani.

Sursa: https://www.cursuriweb.ro/