Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

CURSURI WEB DESIGN incepatori in Bucuresti

Cursuri web design practice in Bucuresti | Programare HTML si CSS nivel incepator 36 de ore (6 saptamani x 2 zile x 3 ore), locuri limitate | Cursuri web design acreditate sustinute de expert cu peste 14 ani de experienta si Trainer Acreditat … urmariti sa incepeti o cariera in a deveni Web Designer sau Front End Developer; doriti sa invatati …

Sursa: https://www.cursuriweb.ro/curs-web-design-incepator.html

Web Development (JavaScript) Cluj-Napoca

Vei ști să construiești partea de front-end a oricărei aplicații, folosind cele mai noi standarde. Vei dobândi cunoștințe fundamentale de programare, care te vor ajuta în viitor să evoluezi într-un ritm alert, în orice limbaj de programare și pe orice platformă.

Sursa: https://scoalainformala.ro/program/web-dev-javascript-cluj-napoca/

CURSURI WEB DESIGN Acreditate nivel incepator. Cursuri WEB …

Cursuri WEB DESIGN Bucuresti Acreditate. … Acest curs web design este pentru Dvs. daca urmariti sa incepeti o cariera in a deveni Web Designer sau Front End Developer sau doriti sa invatati HTML5, CSS3, JavaScript, SEO, Bootstrap, WordPress-CMS, PHP. Noutati:

Sursa: https://www.avantajconsulting.ro/curs-web-design-incepator

Program de pregatire Front-End Developer (100 ore), Sibiu

Azimut IT Training Center organizeaza in perioada 20 noiembrie 2017 – 27 martie 2018 o noua serie a Programului de Pregatire pentru meseria de Front-End Developer.

Sursa: https://www.e-calificare.ro/program-de-pregatire-front-end-developer-100-ore-Sibiu-1018

Cursuri programare PHP acreditate

2019 – Cursuri programare PHP Bucuresti. Cursuri practice in Bucuresti, plata in rate. Cursuri acreditate PHP si MySQL ce trateaza elemente de html, css, php, MySQL. ☎ 0724 858 197.

Sursa: https://www.cursuriphp.ro/