Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Google AdWords – CURSURI MARKETING ONLINE

Curs Google Ads (AdWords) aprofundat 58% din populatia Romaniei are acces la internet, adica mai bine de 11 milioane de oameni petrec cel putin cateva ore pe saptamana cautand online raspunsuri, urmarind filmulete sau scriind e-mailuri.

Sursa: https://cursurimarketingonline.ro/cursuri/curs-google-adwords/

Curs Google Ads (AdWords)

1/16/2019 · Trainer Google Ads (AdWords), 2013 – prezent Fondator Debordant si Digital Media Manager la Next Advertising Romania Specialist PPC la 2Performant si Account Manager la Edge 2Performant A lucrat pentru branduri ca: Sun Plaza, Provident, Porsche, Fundatia Vodafone Romania, Credit Europe Bank, Muller etc.

Sursa: https://www.rezistenta-online.ro/2014/02/curs-google-adwords.html

Google Ads – Atrageți mai mulți clienți prin activități …

cursuri de dans Ascendance – Cursuri de dans pentru copii … Google Ads poate funcționa cu aproape orice buget publicitar. Stabiliți o limită a bugetului lunar, iar aceasta nu va fi depășită niciodată. În plus, puteți întrerupe sau ajusta oricând cheltuielile.

Sursa: https://ads.google.com/intl/ro_ro/home/

Cursuri Marketing Online – Cursuri Evolve Center

Cursuri de Marketing Online la sediu, practice si de lunga durata. Urmand cursurile noastre inveti totul in mod practic si interacriv, primesti doar informatii testate de trainerii nostri specialisti cu multa experienta in domeniu. La sfarsitul cursurilor vei avea acces la resurse si suport de …

Sursa: https://evolve-center.ro/cursuri-marketing-online/

Curs Weekend Google Ads – New Edu

Cursul de Google Ads® se adresează tuturor celor care doresc să afle cum să construiască corect o campanie de Google Ads din punct de vedere strategic, de la stabilirea obiectivelor, profilul clienților, cuvinte cheie și până la analiza rezultatelor și optimizare.

Sursa: https://www.new-edu.ro/cursuri-weekend/curs-weekend-google-ads/