Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Instruire și asistență Google Analytics

Instruire Asistență Academia Google Analytics. Academia Google Analytics oferă cursuri online gratuite cu privire la Google Analytics și la alte instrumente de analiză a datelor. Puteți profita de Academia Google Analytics cu scopul de a vă pregăti pentru examenul de Calificare individuală Google Analytics, o calificare recunoscută în domeniu.

Sursa: https://support.google.com/analytics/answer/4553001?hl=ro

Cursuri online gratuite de AdWords și Analytics cu …

Cursuri online gratuite de AdWords și Analytics cu traineri certificați Google din România 26 ian.,2016 / Scris de: Bogdan / 19 comentarii Academia Google Partners oferă gratuit traininguri online despre Google AdWords, Google Analytics, Google Video Advertising și Google Mobile Advertising în vederea susținerii examenelor de certificare.

Sursa: https://panabogdan.ro/cursuri-online-gratuite-de-adwords-si-analytics-cu-traineri-certificati-google-din-romania/

Curs Google Analytics

9/10/2017 · Curs Google Analytics – Raport Mobile Vizitatorii care folosesc un telefon inteligent pentru a naviga pe un site care nu este prietenos cu dispozitivele mobile va avea în medie: petrec mai puțin …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=NEZkiS03YTo

Începeți utilizarea Google Analytics

Descărcați aplicația Google Analytics. După ce ați instalat codul de urmărire pe site sau în aplicație și după ce ați configurat contul Analytics, descărcați aplicația Analytics din Google Play astfel încât să puteți folosi raportarea Analytics oriunde (sau, cel puțin, acolo unde aveți o conexiune).

Sursa: https://support.google.com/analytics/answer/1008015?hl=ro

Workshop Google Analytics

Workshop Google Analytics Cursul se adresează celor care folosesc deja Analytics ca instrument de analiză a rezultatelor site-ului și raportare și care doresc să afle tehnici avansate de interpretare a datelor.

Sursa: https://www.institutuldemarketing.ro/workshop-google-analytics/