Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Grafică 3D aplicată în 3Ds Max și Unreal Engine

Cursuri Scurte Grafică 3D aplicată în 3Ds Max și Unreal Engine. … Grafica 3D a devenit o componentă importantă a sectorului grafic, artistic sau multimedia. Acest curs își propune să vă învețe atât realizara de grafică 3D până la un nivel intermediar în 3D Studio …

Sursa: https://bucharest.sae.edu/ro/course/25402/Grafica_3D_si_Animatie

Curs GRAFICA DTP (PHOTOSHOP/COREL) acreditat MIN.MUNCII …

STRUCTURA CURSULUI DE GRAFICA PUBLICITARA – PHOTOSHOP/COREL – DTP – NIVEL 1 ADOBE PHOTOSHOP 1. Prezentarea instrumentelor de lucru, conexiunea lor cu aplicatiile care vor fi realizate, ferestrele de control si scurtaturile aferente. 2. Proprietatile unei pagini (dimensiuni, numarul de pixeli, sistemul de culoare pentru diverse medii de lucru). 3.

Sursa: https://www.absoluteschool.net/cursuri-grafician-dtp-1-grafica.php

Cursuri grafica de calculator

Cursuri grafica de calculator. VanAr. In Centrul de invatare a calculatoarelor <<VanAr>> Dvs veti putea sub conducerea cadrelor didactice calificate sa studiati cele mai populare pachete de grafica a calculatoarelor, cum ar fi Adobe Photoshop , CorelDRAW , Adobe Illustrator , Adobe InDesign , etc. Telefon 022 844-644. Chișinău

Sursa: http://vanar.md/ro/cursuri-grafica-calculator

Cursuri Grafica & Design pentru Incepatori

Profesie creativă. Ca designer ai unul dintre cele mai creative joburi, care îți oferă ocazia de a folosi experiența pentru a crea ceva nou, de a implementa propriile idei și de a-ți dezvolta permanent abilitățile.

Sursa: https://campanii.itstep.ro/cursuri-grafica-si-design-incepatori

CURS WEB DESIGN

Cursul Aplicatii OPEN SOURCE pentru grafica (GIMP si INKSCAPE) include notiuni de grafica rastru (bitmap), grafica vectoriala, precum si realizare proiect practic – realizarea unui portofoliu de lucrari. Cursul este autorizat ANC. Este organizat in Bucuresti de Top Quality Management. Se desfasoara zilnic, in week-end, seral cat si in sistem LA DISTANTA sau ON-LINE.

Sursa: http://www.cursuri-web-design.ro/grafica.html