Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Telecom Academy

Telecom Academy organizeaza cursuri CCNA, JAVA, LINUX, PHP/MySQL, pentru incepatori si avansati. Un curs este compus din 11 sedinte de 4 ore.

Sursa: https://www.telacad.ro/

Cursuri JavaScript

Programele de instruire live Java (JS), instruite de instructor, demonstrează prin practica practică cum să dezvolte aplicații cu Java Script. Instruirea JS este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Formarea live la fața locului poate fi efectuată la sediul clientului la nivel local România sau în centrele de formare corporativa NobleProg …

Sursa: https://www.nobleprog.ro/cursuri-javascript

Cursurile viitoare

Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea prezentului formular de solicitare informatii presupune crearea unui cont in catalogul CISEO de cursuri open si primirea, pe e-mail si telefon, a informatiilor si noutatilor despre cursurile si serviciile promovate de CISEO.

Sursa: https://cursuri.ciseo.ro/cursuri/

EnerEd IT Academy

EnerEd IT Academy – cursuri programare Iasi. Salarizarea in industria IT depaseste cu mult media pe economie, acestea incepand de la 500-600 Euro pentru un programator incepator, pina la mii de Euro lunar pentru cei cu experienta.; Industrie dinamica, ce cunoaste o crestere continua in ultimele decenii datorita faptului ca din ce in ce mai multe dispozitive folosesc tehnologia informatiei.

Sursa: https://www.enered.org/

Cursuri IT în Iaşi

Studiu tradiţional sau cursuri online – alegeţi singuri. Cu ajutorul platformei LINK Academy de e-Learning, cursurile vă stau la dispoziție online, oriunde v-aţi găsi în acest moment. Deci, le puteţi urmări şi în timp ce vă plimbaţi, de exemplu, prin Copou sau savuraţi o cafea în …

Sursa: https://www.link-academy.com/cursuri-it-iasi