Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Marketing Digital

Digital marketing – prezentare pe scurt a mixului de marketing online, componente și modalități de promovare. 2. Website – Criterii pe care să le îndeplinească un site în mediul online pentru a putea fi inclus într-o strategie de marketing digital. 3. PR online • În ce constă PR-ul online • Tehnici de PR online

Sursa: https://cursuri-creative.ro/curs/marketing-digital

Strategii de marketing si vanzari

Este greu să vorbești despre marketing fără să te uiți la vânzări și este greu să vorbești despre vânzări fără să analizezi ce-ți aduce marketing-ul. Și, făcând un pas mai departe, livrarea și suportul duc la creșterea vânzărilor și poți avea strategii de marketing pentru fidelizare.

Sursa: https://www.traininguri.ro/strategii-de-marketing/

35 de Site-uri cu Zeci de Mii de Cursuri Online Unde poți …

Photo by Omar. 37 Site-uri și Zeci de Mii de Cursuri Online Unde Poți Învăța … Aproape Orice. Am selectat mai jos o listă întreagă de site-uri care oferă online diverse cursuri la costuri accesibile oricui, pe cele mai diverse tematici. În total sunt aici peste 100K cursuri și tutoriale video. Poți învăța practic orice, din fața ecranului calculatorului și la tine acasă.

Sursa: https://florinrosoga.ro/cursuri-gratuite-online/

Curs Marketing Online in Bucuresti si Cluj-Napoca.

Foloseste-ti creativitatea si invata sa iti construiesti strategia de online marketing in jurul unor elemente diferentiatoare, pentru ca, alaturi de tine, in online, se afla si concurenta. Totul tine de strategie! Invata de la specialisti ce “functioneaza” si ce nu “functioneaza” in online, in functie de profilul companiei si al obiectivelor pe care ti le-ai setat.

Sursa: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-marketing-online-descopera-cheia-succesului-in-online/

Cursuri Online

Consider că aceste cursuri au fost antrenante şi eu personal am avut multe de învăţat atât la cursurile de publicitate, marketing, iar la societăţi comerciale am avut de invăţat mult despre cambia, bilete la ordin, cecuri. Aplicaţiile au fost sarea şi piperul acestor cursuri. Marea mea surpriză a …

Sursa: https://www.academiadeafaceri.ro/