Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Marketing Online – CURSURI MARKETING ONLINE

Cursurile de marketing online te invata cum sa transformi vizitatorii site-ului tau in cumparatori si cum sa atragi pe site mai multe persoane interesate de produsele si serviciile tale.

Sursa: https://cursurimarketingonline.ro/cursuri/curs-marketing-online/

Cursuri de marketing acreditate international. Training de …

Digital Gateway – curs intensiv teoretic de instrumente de marketing online și digital. În plus, Oxford College of Marketing și Institutul de Marketing oferă companiilor cursuri de marketing personalizate și customizate, în funcție de nevoile lor specifice.

Sursa: https://www.institutuldemarketing.ro/cursuri-de-marketing/

Curs Marketing

Curs Marketing unde se lucreaza practic cu simulari de cazuri reale din Romania. La curs Marketing invatam despre marketing de produs, distributie, politici de pret, marketingul serviciilor, cercetarea de marketing, cei 4P, segmentarea pietei.

Sursa: https://www.academiadeafaceri.ro/cursuri_marketing.html

Curs Marketing Online

4/6/2014 · Desfășurare Online – Curs Marketing Online; Cursuri personalizate (se organizeaza pentru companii atunci cand numărul de persoane este minim 6) Curs Formator (în regim închis) Curs Public Speaking (destinat persoanelor care vor să-și îmbunătățească vorbirea în public) Curs Dicție (pentru îmbunătățirea dicției)

Sursa: https://www.traininguri.ro/curs-marketing-online/

Curs Marketing Digital

Instrumente utilizate în marketing online, utile în analiza pieței și a comportamentului consumatorului. Instrumente utile în conturarea obiectivelor de marketing online. 8. Cum trebuie conturată o strategie de promovare a unui brand plecând de la informațiile prezentate. Conturare obiective și action plan.

Sursa: https://cursuri-creative.ro/curs/marketing-digital