Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Autodesk Maya

Acest curs se concentreaza pe modelare 3D prin operarea programului Autodesk Maya. Pornind de la notiuni introductive in Autodesk Maya, notiuni generale de modelare, obiecte, lucru pe exemplu practic, modelare low si high resolution, geometrii, UV-uri, baking, materiale, texturi, randare, cursul are o abordare completa si coerenta pentru insusirea tehnicilor de modelare.

Sursa: https://bucharest.sae.edu/ro/course/25318/Autodesk_Maya

Programare Cursuri Atelierele ILBAH in Bucuresti, Cluj …

Atentie! Datele din Tabel sunt relevante pentru urmatoarea grupa care trebuie sa inceapa in oricare din orasele in care ne desfasuram activitatea.Cursurile Atelierele ILBAH se desfasoara in 3 orase (Bucuresti, Cluj-Napoca si Ploiesti), iar in fiecare locatie sunt deschise inscrierile pentru grupe cu diferite tipuri de program (Matinal, Pranz, After-Work sau Weekend).

Sursa: https://www.ateliereleilbah.ro/programare-cursuri/

Cursuri limbi straine Vandut de MAYA TOP …

Cumpara Cursuri limbi straine Vandut de MAYA TOP online de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru Cursuri limbi straine, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in 30 de zile.

Sursa: https://www.emag.ro/cursuri-limbi-straine/vendor/mayatiyd/c

Maya Studium Firma cursuri

Vreaucurs.ro » Firme cursuri » Maya Studium. Maya Studium. Firma are 3 cursuri introduse Centru educational multidisciplinar pentru copii si adulti ce pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de cursuri si workshop-uri, alaturi de un centru modern de meditatii scolare. Date contact firma cursuri

Sursa: http://www.vreaucurs.ro/firme-cursuri/maya-studium-626.html

Cursuri Zbrush

Cursuri Zbrush – sunt destinate atat persoanelor care nu au experianta sau cunostinte legate de programele 3D dar si celor care lucreaza deja in domeniu si doresc sa isi imbuntateasca cunostintele.Indiferent de domeniul in care este folosit, fie ca este in film sau publicitate, in arhitectura sau in industria jocurilor, Zbrush este unealta care permite atat detalierea cat si creatia unor …

Sursa: https://prographics.ro/cursuri/cursuri-zbrush/