Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Photoshop pentru Incepatori

Cursul este sustinut de Radu Velcea, Senior Trainer si Graphic Designer cu o experienta de 15 ani in agentii de publicitate. Din 2012 sustine cursuri de Adobe Photoshop in 9 orase din Romania si a facilitat training-uri pentru 1600 de cursanti in sala de curs si peste 16.500 de cursanti in cadrul cursurilor online.

Sursa: https://cursuri-creative.ro/curs/curs-initiere-in-photoshop

Curs Photoshop Online

Curs Photoshop – Editeaza imaginile in mod profesional. 160 de videoclipuri online on demand, exercitii si simulator de examen Adobe Certified Associate. … Pachet Cursuri Grafica Online – Photoshop si Illustrator 160 videoclipuri curs Photoshop + 113 videoclipuri curs Illustrator 290.00 lei 245.00 lei.

Sursa: https://www.multimedia-creations.academy/cursuri/curs-photoshop/

Curs Photoshop (incepatori) – online

Programul Cursului de Photoshop. Fiecare cursant parcurge modulele in propriul ritm. Locul de desfasurare al cursului de Photoshop. Online utilizand platforma de cursuri. Cursul de Photoshop este impartit in 3 sectiuni si 13 module. Sectiunea 1 – Notiuni de baza. 1. Introducere: instalarea si ce putem face cu Photoshop. 2.

Sursa: https://azimutvision.ro/course/curs-photoshop-online/

Cursuri grafica acreditate. Photoshop / Corel Draw …

Modulele de cursuri grafica cuprind atat partea teoretica specifica programelor utilizate – Adobe Photoshop, Corel Draw si Adobe Illustrator cat si aplicatii practice. Cursuri grafica . Modul I Incepatori Cursuri Grafica– se studiaza latura tehnica a programelor de grafica. Cursuri grafica

Sursa: https://prographics.ro/cursuri/cursuri-grafica/

Cursuri Grafica nivel incepator Bucuresti. Cursuri Grafica …

Despre cursul de Grafica Publicitara Creatia si designul implicate in grafica publicitara (Photoshop si Corel), sunt rezultatul multor studii si teorii de comunicare vizuala, sintetizate in forma optima de catre trainerii nostri acreditati, care stiu, din propria experienta, pe ce aspecte practice sa puna accent.

Sursa: https://www.cursuri-acreditate.ro/cursuri-grafica.html