Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri PROGRAMARE WEB PHP-MYSQL acreditate

Cele doua cursuri de PHP/MySQL se adreseaza persoanelor interesate de dezvoltarea paginilor web dinamice utilizand limbajul PHP si serverul de baze de date MySQL, fiind concepute pe niveluri de complexitate. Pe parcursul fiecarui curs, cursantii vor realiza cate o aplicatie practica, transferata pe un server web, care poate constitui un portofoliu.

Sursa: https://www.absoluteschool.net/cursuri-php-mysql.php

Telecom Academy

Telecom Academy organizeaza cursuri CCNA, JAVA, LINUX, PHP/MySQL, pentru incepatori si avansati. Un curs este compus din 11 sedinte de 4 ore.

Sursa: https://www.telacad.ro/

Curs PHP MySQL nivel I

Cursuri de PHP My SQL nivel I in Bucuresti. Cursul PHP My SQL este adresat acelor persoane care doresc sa-si insuseasca cunostintele necesare pentru a deveni programator web. Cursul PHP My SQL are caracter practic.Se vor exersa la calculator cele predate si explicate de catre un trainer certificat cu experienta teoretica si practica.

Sursa: https://cursuri-premium.ro/cursuri/curs-php-mysql-nivel-i

Curs PHP MySQL nivel II

Cursuri de PHP My SQL nivel II in Bucuresti. Urmand Cursul PHP MySQL nivel 2 invatati sa creati un website dinamic sau o aplicatie web, sa implementati un layout grafic pe o platforma CMS sau sa creati un magazin online. De asemenea parcurgand pachetul de cursuri programare web invatati sa lucrati cu baze de date MySQL. Cursul PHP MySql nivelul II se finalizeaza prin sustinerea unui examen in …

Sursa: https://cursuri-premium.ro/cursuri/curs-php-mysql-nivel-ii

InfoAcademy

InfoAcademy sustine cursuri CCNA, JAVA, Linux, PHP/MySQL/HTML, C++, Python predate de instructori cu experienta.

Sursa: https://www.infoacademy.net/index.php