Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri de pictura

Cursuri profesionale de pictură şi desen pentru copii. Am gandit special pentru copii Cursurile Rembrandt pe mai multe module, în funcţie de vârstă.. Acestea promovează dezvoltarea sensibilităţii, a imaginaţiei şi a creativităţii artistice.

Sursa: http://www.rembrandtartschool.ro/cursuri-de-pictura/

Cursuri Desen Pictura Constanta

Cursuri Desen Pictura Constanta. 143 de aprecieri. Cursuri profesioniste, individuale de arta: desen, pictura, design, modelaj in localitatea Constanta. … Cursuri pentru copii. Educaţie. Pata si Pensula – Atelier de desen si pictura pentru cei mici. Educaţie. Oborului 47 Residence. Bloc de apartamente.

Sursa: https://ro-ro.facebook.com/ArtaVizuala/

Atelier desen/pictura » Cursuri pentru copii şi părinţi

Atelier Desen/Pictura Atelierul de Desen/Pictura are un puternic caracter non-formal, este interactiv si centrat pe dezvoltarea fiecarui cursant in parte. Atelierul se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani. Se lucreaza in grup de minim 5 copii-maxim 10.

Sursa: http://www.cursuripentrucopii.ro/curs/atelier-desen-pictura_1117

Palatul Copiilor Constanta

Vizita Ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice la Palatul Copiilor Constanţa Vineri, 6 martie 2015, Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice din acea perioada, prof. univ. dr. Mihai Cîmpeanu, a vizitat Palatul Copiilor Constanţa.

Sursa: http://www.palatulcopiilor-constanta.ro/

Cursuri de pictura: arte plastice la Arta pentru copii

Grupe cursuri de pictura pe panza si hartie. Grupa I sambata de la 10.00 (copii care au dobandit primele notiuni de desen si pictura) Grupa a II-a sambata de la 11.30 (incepatori si copii ce doresc sa-si fixeze mai bine cunostintele de baza) Grupa a III-a miercurea de la 17.30 (incepatori si copii ce doresc sa-si fixeze mai bine cunostintele de …

Sursa: https://www.gokid.ro/cursuri-de-arte-plastice-la-arta-pentru-copii/