Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

CURS PICTURA COPII

Orar desfasurare cursuri: luni,miercuri de la 10 la 12 sau 19 -21, sambata de la 12,15-14,15 sau 15 -17 pentru a fi siguri ca aveti loc intr-o grupa anume rezervati un loc din timp . Inscrieri se fac pe tot parcursul anului la toate cursurile . Vezi si alte cursuri care te-ar putea interesa : cursuri pictura pentru copii

Sursa: https://cristianscutaru.blogspot.com/p/cursuri-de-pictura-pentru-copii.html

Cursuri desen si pictura

Indiferent daca vrei ca arta ta sa fie un hobby, o terapie cu si prin frumos, daca doresti sa aplici la o facultate de profil si sa faci din ea o profesie, cursurile de desen si pictura sunt prezentate interdisciplinar intr-un spatiu profesional destinat studiului artei.

Sursa: http://www.cursuripictura.ro/

Centrul Cultural Dunarea de Jos Galati

Centrul Cultural Dunărea de Jos își asumă răspunderea organizării activităților culturale ale orașului și crearea condițiilor prielnice de dezvoltare a lor, stimulând și organizând colaborarea cu instituții de profil.

Sursa: http://www.ccdj.ro/arte_cursuri.html

Centrul de dezvoltare si creatie pentru copii si adulti …

Cursuri de pian, cursuri de chitara, canto, teatru, bodypainting, facepainting, logopedie, hobby, ateliere de creatie. Centrul de dezvoltare si creatie pentru copii si adulti Sincretismul Artelor.

Sursa: https://sincretismulartelor.ro/

Cursuri de Pictura pentru Adulti si Copii

Cursuri de desen si pictura pentru adulti si copii, nivel incepator si avansat; galerie de arta cu vanzare online

Sursa: http://agorastudio.ro/