Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri in Cluj

Cursuri Cluj – Există în Cluj numeroase oportunități de învățare și dezvoltare, fie în domeniul profesional, fie în cel personal. În această rubrică, te ținem la curent cu numeroase cursuri care au loc în Cluj.

Sursa: https://cluj.com/cursuri/

1. GoldenSite.ro

4.6 Realizare Magazin Online Prestashop. Actualizare pret si cantitate din feed furnizor – Duration: 3 minutes, 17 seconds. GoldenSite.ro – Cursuri Online Web IT

Sursa: https://www.youtube.com/user/goldensitero

Caut programatori PrestaShop

Buna! Cautam programatori pentru un magazin online in prestashop! Ne poate ajuta cineva Asteptam raspuns pe adresa rochiidecolte@gmail.com !

Sursa: https://ecompedia.ro/caut-programatori-prestashop/

Integrare Prestashop pt plati online

Un prieten vrea sa-si faca magazin online. Are instalat prestashop, iar acum vrea sa integreze plata prin card. A facut contract cu netopia. Mecanismul e urmatorul: – se intra in magazin si se da click pe un produs – cand dai click pe produs esti dus in pagina in care iti introduci datele de pe […]

Sursa: https://ecompedia.ro/integrare-prestashop-pt-plati-online/

Administrare site

Administrare site WordPress Oferim servicii de administrare site WordPress cu preturi sub orice concurenta. Va punem la dispozitie abonamente lunare cu preturi de administrare site, incepand de la 150 lei/luna.Modificam si actualizam continutul siteu-lui – texte, imagini, plugin-uri, platforma WordPress.

Sursa: https://www.webet.ro/