Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri programare PHP si MySQL acreditate ANC. Cursuri …

2019 – Cursuri programare PHP Bucuresti. Cursuri practice in Bucuresti, plata in rate. Cursuri acreditate PHP si MySQL ce trateaza elemente de html, css, php, MySQL. ☎ 0724 858 197.

Sursa: https://www.cursuriphp.ro/

Cursuri pentru a deveni un programator!

2/2/2014 · Gasesti online destul de multe resurse de unde poti invata programare folosind Python. O parte din ele le gasesti aici Mai gasesti si pe Scribd carti, sau daca preferi video, gasesti pe youtube destul de multe tutoriale sau chiar cursuri. Astea sunt in engleza.

Sursa: https://www.mygarage.ro/programare/185587-cursuri-pentru-deveni-un-programator.html

Cursuri php acreditate. Trainer acreditat. Programa 2019

Cursuri PHP acreditate. Cursurile de PHP / MySQL au o puternica componenta practica si sunt sustinute de experti cu peste 16 ani de experienta si traineri acreditati. PHP este cel mai popular limbaj de programare web server-side. Daca doriti sa creati aplicatii web complexe sau daca urmariti sa incepeti o cariera in a deveni Web Developer …

Sursa: https://www.cursuri-acreditate.ro/cursuri-php.html

Cursuri Autorizate

Curs Programare Orientata pe Obiecte – Limbajul C Sharp Perioada si locatia de desfasurare a cursului Programarea orientata pe obiecte – Limbajul C#: cursul are in componenta 2 module a cate 24 ore de teorie si se deruleaza in sistem seral, incepand cu data de 14.05.2019, de doua ori pe saptamana, intre orele 17 – 21, la Bucuresti. Grupa este in formare.

Sursa: http://www.cursuriautorizate.ro/cursuri/categorie/Cursuri_Informatica-10.html

Cursuri programare

cursuri cursuriprogramare cursuri-wordpress. Cursurile WordPress te invata tot ce trebuie sa stii pentru a iti dezvolta un site folosind platforma WordPress, pornind de la instalare si setari initiale, design si pana la customizarea site-ului cu diferite pluginuri.

Sursa: https://www.cursuri-programare.ro/