Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri de Programare Online

Prin intermediul mai multor cursuri interesante, vă veți familiariza cu tehnologiile HTML și CSS, veți asimila limbajul de programare JavaScript, veți studia concepte avansate de programare orientată pe obiecte, precum cele mai populare trei cadre JavaScript de azi pentru crearea părții de client a aplicaților web – Vue.js, Angular și …

Sursa: https://www.link-academy.com/programming-department

2019

Cursuri Web Design si web development in Bucuresti ce trateaza elemente de html5, css3, php, MySQL, SEO, cursuri acreditate recunoscute international. Programa actualizata in 2019.

Sursa: https://www.curs-web-design.ro/

Cursuri Autorizate curs manager, cursuri informatica …

Cursuri Disponibile la TOP QUALITY: curs manager, curs management, curs managementul calitatii si al mediului, cursuri informatica (IT, programare, aspnet), cursuri antreprenoriat.

Sursa: http://www.cursuriautorizate.ro/

Clubul de tehnologie

Accesul la cursuri de programare interactive, bine structurate și testate în funcție de vârsta și nivelul de cunoștințe al copilului. Comunicare. Comunicare deschisă cu părinții și punerea la dispoziția acestora de materiale: fotografii, video, articole speciale.

Sursa: https://codeschool.adfaber.org/

Cursuri pentru a deveni un programator!

2/2/2014 · Gasesti online destul de multe resurse de unde poti invata programare folosind Python. O parte din ele le gasesti aici Mai gasesti si pe Scribd carti, sau daca preferi video, gasesti pe youtube destul de multe tutoriale sau chiar cursuri. Astea sunt in engleza.

Sursa: https://www.mygarage.ro/programare/185587-cursuri-pentru-deveni-un-programator.html