Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursurile gratuite care te învață să devii programator

Există și cursuri pentru cei mici – platforma are integrate câteva lecții pentru Hour of Code. Codewars – dacă vrei să înveți programare într-un mod mai distractiv, atunci ar trebui să arunci un ochi pe această platformă. Pe lângă faptul că pare ori te pregătești pentru o …

Sursa: https://start-up.ro/cursurile-gratuite-care-te-invata-sa-programezi/

Cursuri de IT. Specializare în informatică

Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru în dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru programare desktop sau web, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă. Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Sursa: https://www.link-academy.com/cursuri-de-specializare-in-domeniul-it-6-departamante

Unde poti sa faci cursuri de programare in Bucuresti

Poti invata limbaje de programare chiar daca nu urmezi o facultate de profil. In era digitala in care traim, cererea de profesionisti in domeniul IT este mult mai mare decat ofera de programatori, motiv pentru care au fost create scoli private care ofera astfel de cursuri. Stim deja ca…

Sursa: http://metropotam.ro/La-zi/unde-poti-sa-faci-cursuri-de-programare-in-bucuresti-art5040695365/

Cursuri programare PHP acreditate

2019 – Cursuri programare PHP Bucuresti. Cursuri practice in Bucuresti, plata in rate. Cursuri acreditate PHP si MySQL ce trateaza elemente de html, css, php, MySQL. ☎ 0724 858 197.

Sursa: https://www.cursuriphp.ro/

Despre

Salut, Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să înveţi programare. Ai ajuns unde trebuie! De ce programare? Fiindcă se câștigă bine, gradul de ocupare al forţei de muncă în domeniu e aproape 100% sau poate doar din plăcere. Ce îţi propunem? Îţi propunem 2 cursuri, structurate pe nivele de dificultate. Tu unde te încadrezi?

Sursa: http://cursuri-programare-bucuresti.ro/