Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri programare

cursuri cursuri-programare cursuri-wordpress Cursurile WordPress te invata tot ce trebuie sa stii pentru a iti dezvolta un site folosind platforma WordPress, pornind de la instalare si setari initiale, design si pana la customizarea site-ului cu diferite pluginuri.

Sursa: https://www.cursuri-programare.ro/

Cursuri PROGRAMARE WEB PHP-MYSQL acreditate

Cele doua cursuri de PHP/MySQL se adreseaza persoanelor interesate de dezvoltarea paginilor web dinamice utilizand limbajul PHP si serverul de baze de date MySQL, fiind concepute pe niveluri de complexitate. Pe parcursul fiecarui curs, cursantii vor realiza cate o aplicatie practica, …

Sursa: https://www.absoluteschool.net/cursuri-php-mysql.php

Înscrieri la LINK Academy – Academia de IT

Înscrieți-vă la cursuri de calificare practice la LINK Academy. Cea mai bună alternativă a unei școli sau a unei facultăți. Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord.

Sursa: https://www.link-academy.com/inscrieri-la-cursurile-de-it-numar-limitat-de-locuri

Cursuri Autorizate curs manager, cursuri informatica …

Cursuri Disponibile la TOP QUALITY: curs manager, curs management, curs managementul calitatii si al mediului, cursuri informatica (IT, programare, aspnet), cursuri antreprenoriat.

Sursa: http://www.cursuriautorizate.ro/

Unde poti sa faci cursuri de programare in Bucuresti

Mai este si Infoacademy in sect. 3 care fac cursuri de programare pe bune, adica au cursuri permanent si aceeasi instructori ani in sir, prima data m-am inscris acum vreo 7 ani acolo, acum au adaugat si python si java si c++ (baza era de academie cisco in principal). …

Sursa: http://metropotam.ro/La-zi/unde-poti-sa-faci-cursuri-de-programare-in-bucuresti-art5040695365/