Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Webdesign si Tehnologii Web CSS, JavaScript

Curs Webdesign si Tehnologii Web unde lucram 100% practic, … Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au …

Sursa: https://www.academiadeafaceri.ro/cursuri_web_design_html_webdesign.html

Cursuri de initiere, calificare, recalificare si …

Cursuri de initiere, calificare, recalificare si perfectionare pentru someri: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures (AJOFM-MM) organizeaza, gratuit, cursuri de initiere, calificare/recalificare si perfectionare pentru someri si la cererea agentilor economici.

Sursa: http://maramures.anofm.ro/sections/cursuri.php

Cursuri de IT. Specializare în informatică

Alegeţi o specializare pentru programare desktop sau web, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă. Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire » Design & Multimedia. Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert în design grafic, web, multimedia.

Sursa: https://www.link-academy.com/cursuri-de-specializare-in-domeniul-it-6-departamante

Web Designer Baia Mare

Cautam un coleg pe pozitia de WEB DESIGNER la SilkWeb, pentru Baia Mare, capabil sa faca lumea web mai “frumoasa”. Web designer-ul ideal ar trebui sa stie multe… dar stim si noi cum e sa fii la inceput, asa ca, daca ai ambitie si perseveranta, iti oferim oportunitatea de a invata treptat tot ce ai nevoie pentru job-ul tau in echipa noastra.

Sursa: https://www.silkweb.ro/blog/web-designer-baia-mare/

Cursuri WEB DESIGN (HTML,CSS,Dreamweaver,FTP) acreditate …

Cursuri WEB DESIGN programate (datele sunt actualizate in timp real) Perioada de desfasurare Data inceperii Interval orar Situatia inscrierilor; In momentul actual nu avem inca programata o grupa pentru cursul WEB DESIGN. Va rugam sa introduceti adresa dvs. de email mai jos pentru a va anunta in momentul in care vom fixa o data de incepere …

Sursa: http://www.absoluteschool.net/cursuri-web-design.php