Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri WEB DESIGN (HTML,CSS,Dreamweaver,FTP) acreditate …

Cursuri WEB DESIGN programate (datele sunt actualizate in timp real) Perioada de desfasurare Data inceperii Interval orar Situatia inscrierilor; In momentul actual nu avem inca programata o grupa pentru cursul WEB DESIGN. Va rugam sa introduceti adresa dvs. de email mai jos pentru a va anunta in momentul in care vom fixa o data de incepere …

Sursa: https://www.absoluteschool.net/cursuri-web-design.php

Cursuri Web Design Bucuresti, PHP, Javascript, WordPress …

Cursuri acreditate de web design si web development in Bucuresti ce trateaza elemente de html5, css3, php, MySQL, SEO, cursuri recunoscute international. Programa actualizata in 2019.

Sursa: https://www.curs-web-design.ro/

Cursuri programare

cursuri cursuri-programare cursuri-wordpress Cursurile WordPress te invata tot ce trebuie sa stii pentru a iti dezvolta un site folosind platforma WordPress, pornind de la instalare si setari initiale, design si pana la customizarea site-ului cu diferite pluginuri.

Sursa: https://www.cursuri-programare.ro/

Web Design Oradea

Cautati web design in Oradea? Contactati-ne. Despre noi. Incepand cu 1998, Web4Future a contribuit la aproape 1000 de site-uri, din care peste 400 de realizate integral. Ne mandrim cu sute de clienti satisfacuti din intreaga lume: SUA, Canada, Marea Britanie, Olanda, Elvetia, Germania, Austria, Ungaria, Australia, Israel si desigur, Romania.

Sursa: http://www.web4future.com/ro/

Academia Digitala Oradea

Cursuri de programare pentru copii si adolescenti in Oradea. Toggle navigation ACADEMIA DIGITAL … Design web. Proiectăm şi construim aplicaţii web, siteuri sau jocuri folosind cele mai noi tehnologii WEB: HTML5, CSS3 şi JavaScript .

Sursa: http://academiadigitala.com/index.html