Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri acreditate grafica publicitara, web design, PHP …

Cursuri acreditate web design, PHP/MySQL, programare Object-Oriented PHP, SEO, javascript, UI/UX, cursuri acreditate grafica, cursuri acreditate fotografie, diplomele sunt recunoscute international de catre tarile semnatare ale conventiei de la Haga. Pot fi recunoscute si …

Sursa: https://www.avantajconsulting.ro/

Cursuri Autorizate curs manager, cursuri informatica …

Pret: detalii pe www.cursuriwebdesign.ro. Detalii curs >> Curs Audit de Deseuri Perioada si locatia de desfasurare a cursului Audit de deseuri: Puteti urma cursul Audit de deseuri la Bucuresti, in perioada 30 si 31 mai 2019, intre orele 09.00 – 16.00 .

Sursa: http://www.cursuriautorizate.ro/

Cursuri web design nivel incepator. CURSURI WEB DESIGN …

Cursuri web design acreditate nivel incepator. Orar cursuri; Cursurile de web design sunt acreditate ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Cursul de web design acreditat organizat de Avantaj Consulting va va invata tot ce trebuie pentru a face primul pas in a incepe o cariera ca Web Designer sau Front End Developer.

Sursa: https://www.curs-web-design.ro/curs_web_design_nivel1.html

Cursuri Web Design Bucuresti, PHP, Javascript, WordPress …

Cursuri acreditate de web design si web development in Bucuresti ce trateaza elemente de html5, css3, php, MySQL, SEO, cursuri recunoscute international. Programa actualizata in 2019.

Sursa: https://www.curs-web-design.ro/

Curs Web Design

Pret*: detalii pe www.cursuriwebdesign.ro. *Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN. Daca doriti un curs dedicat va rugam sa ne contactati. Conditii de participare: Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC (fosta CNFPA), este necesara absolvirea studiilor medii (cu diploma de bacalaureat sau …

Sursa: http://www.cursuriautorizate.ro/cursuri/91/Curs_DESIGNER_PAGINI_WEB.html