Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Servicii SEO, Optimizare SEO, Promovare SEO

Cuvinte cheie Un cuvant cheie, in contextul optimizarii SEO, este un anumit cuvant sau o expresie care descrie continutul unei pagini web. Cuvintele cheie sunt destinate sa actioneze ca niste comenzi rapide care insumeaza o pagina intreaga.

Sursa: https://unicweb.ro/seo/

Cum se face o analiza de cuvinte cheie seo pentru website …

7/28/2015 · Daca acestea coincid cu oferta comerciala a site-ului pentru care facem analiza de cuvinte, le putem selecta pentru campania de SEO. Pentru ca aceasat sa fie reusita, cuvintele cheie alese in research trebuie incluse in continutul site-ului, adica trebuie sa se defineasca Landing Page-uri (categorie, subcategorie, filtru, pagina de blog, etc …

Sursa: https://dwf.ro/blog/cum-se-face-o-analiza-de-cuvinte-cheie-seo-pentru-un-website/

12 motive pentru care trebuie sa ceri o propunere de SEO …

9/13/2015 · 1. Identificam o biblioteca de cuvinte cheie (keyword research) Primul pas in realizarea unei propuneri de colaborare SEO este sa determinam biblioteca de cuvinte cheie relevanta pentru afacerea potentialului client. In portofoliul agentiei avem clienti cu 50-60 de cuvinte cheie, dar si clienti unde biblioteca contine peste 5.000 de cuvinte cheie.

Sursa: https://dwf.ro/blog/12-motive-pentru-care-trebuie-sa-ceri-o-propunere-de-seo-la-dwf/

SeoCom: Ghid de optimizare SEO. Optimizare site Google

Seocom.ro este un ghid util in optimizare SEO site. Citeste-l si invata optimizare site google. Suntem o agentie de servicii seo, va prezentam si oferta noastra, o oferta flexibila si adaptata nevoilor dvs.

Sursa: https://www.seocom.ro/

Cuvinte cheie

Cand discutam despre cuvinte cheie, ne referim la unul din cei mai importanti factori din SEO. Cercetarea dupa cuvinte cheie noi, sau mai bune, sta la baza unei strategii SEO corecte si eficiente. Tehnic vorbind, fara cuvinte cheie, nu avem SEO. Cuvintele cheie au puterea de a-ti arata in ce directie sa te indrepti, si daca faci sau nu progres.

Sursa: https://sinnersprojects.ro/cuvinte-cheie-cercetarea-analiza-seo/