Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cat te costa si cati bani poti sa faci cu un magazin …

Dar sunt mai multe tipuri de afaceri pentru care nu ai nevoie de o suma importanta de bani pentru a le pune pe picioare. … la 200 de euro si poate costa chiar si 5000 de euro in functie de cat de mult vrei sa fie customizat ca si aspect sau ce functii sunt integrate. Un magazin online foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele si cu o …

Sursa: https://incont.stirileprotv.ro/companii/cat-te-costa-si-cati-bani-poti-sa-faci-cu-un-magazin-online.html

Cum îți deschizi un magazin online. De ce acte, avize și …

2/13/2018 · Comerțul online este în plină dezvoltare și în România iar înființarea unei afaceri pe internet devine din ce în ce mai accesibilă. Înainte însă de a lansa un magazin online trebuie să ai un plan bine pus la punct. Înființarea unei firme nu este foarte grea ci trebuie să știi doar ce acte și autorizații sunt necesare pentru a activa online.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/taxe/acte-necesare-magazin-online.htm

De ce ai nevoie de un blog activ in site?

8/20/2014 · De ce ai nevoie de un blog activ in site? … Primul si cel mai important lucru de constientizat atunci cand realizam un blog este intelegerea motivului pentru care creem blogul si cum acesta ne poate ajuta pentru construirea unei bune vizibilitati si reputatii in mediul online.

Sursa: https://www.webpassion.ro/de-ce-ai-nevoie-de-un-blog-activ-pentru-site-ul-tau-2/

Cum faci un site cu domeniu .ro

Un site este ca si un magazin sau o firma in viata reala! Nu sunt pasi foarte grei sa-l faci chiar si singur, mai sunt chiar si programe! Dar pentru ce ai nevoie de site!? Ca imagine pentru afacerea ta sau asa ca sa dai bine la prieteni! Daca este pentru afacere apeleaza la o firma care se pricepe la asa ceva si nu platii integral in avans!

Sursa: http://dan-blog.ro/cum-faci-un-site-cu-domeniu-ro.html

De ce ai nevoie pentru a fi un lider de succes

De ce ai nevoie pentru a fi un lider de succes. Uneori compentența, cunoștințele și calificarea într-un anumit domeniu nu sunt suficiente pentru a ajunge în topul unei companii. E nevoie de ceva mai mult. Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Share on Twitter.

Sursa: https://www.forbes.ro/de-ce-ai-nevoie-pentru-fi-un-lider-de-succes-57134