Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Buna Vreau sa fac un magazin online de haine insa nu stiu …

Buna Vreau sa fac un magazin online de haine insa nu stiu de unde pot cumpara haine en-gros ( in afara de dragonul rosu). Ma poate ajuta cineva Multumesc . Toggle navigation TPU. Întrebări şi răspunsuri . … si totul facandu-se cu carte de munca. Va multumesc! 2 răspunsuri.

Sursa: https://www.tpu.ro/afaceri-financiar/buna-vreau-sa-fac-un-magazin-online-de-haine-insa-nu-stiu-de-unde-pot-cumpara-haine-en-gros-in-afara-de-dragonul-rosu-ma/

Buna tuturor, intrebarea mea e una scurta si va multumesc …

Buna tuturor, intrebarea mea e una scurta si va multumesc anticipat pentru ajutor. intrebare mea este: De unde se aprovizioneaza cu marfa magazinele online de haine ieftine precum smallprix sau miniprix as fi interesat sa imi deschid si eu un magazin online si nu gasesc un distribuitor de haine ieftine sub 20-30 lei produsul, multumesc inca odata.

Sursa: https://www.tpu.ro/shopping/buna-tuturor-intrebarea-mea-e-una-scurta-si-va-multumesc-anticipat-pentru-ajutor-intrebare-mea-este-de-unde-se/

Dragonul Rosu, revizitat

Am luat doua si mi-a dat vanzatoarea si o pereche de andrele bonus. Dar ai foarte multe variante. Cu cat cumperi mai multe, nu neaparat aceeasi culoare, cu atat poti negocia la pret. Cauta prin Dragonul 7 sau mai in spate, nu chiar in alea de la inceput unde sunt restaurantele si magazinele alimentare.

Sursa: http://metropotam.ro/La-cumparaturi/Dragonul-Rosu-revizitat-art1803287430/

Magazine online

Muncesc wrote:Am si eu o nelamurire.Magazinele online ce vand haine , nu ma refer la cele ce vand haine de tip h&M , stiti voi magazinele unde gasesti blugi de Obor ieftini dar cu stil.

Sursa: https://www.extreamcs.com/forum/discutii-generale/magazine-online-t343518.html

Distribuitori piese auto pentru magazine ("piesa nu e pe …

5/2/2015 · Magazinele se aprovizioneaza cu piese de la firmele mari importatoare de piese auto: Autonet, Trost, Autototal, Elit, Unix etc. Importatorii asigura transportul catre magazine de cateva ori pe zi in functie de cat de bine pot sa acopere distributia de piese, de regula din ora in ora.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1032621-distribuitori-piese-auto-pentru-magazine-piesa-nu-e-pe-stoc-de-unde-si-cum/