Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Vreau sa discut cu cineva care detine magazin online …

1/15/2013 · Vreau sa vorbesc cu cineva care detine un magazin online si care vinde produse din marci/branduri pe bune fara replici sau "chinezarii" .. nu conteaza domeniu/nisa sa eu vreau sa am o discutie generala despre Ecommerce in RO …..

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/905518-vreau-sa-discut-cu-cineva-care-detine-magazin-online/

Cat te costa si cati bani poti sa faci cu un magazin …

Un magazin online incepe de la 200 de euro si poate costa chiar si 5000 de euro in functie de cat de mult vrei sa fie customizat ca si aspect sau ce functii sunt integrate. Un magazin online foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele si cu o sumedenie de functii de marketing este cel de la . Eu am lucrat cu ei pentru diverse proiecte si …

Sursa: https://incont.stirileprotv.ro/companii/cat-te-costa-si-cati-bani-poti-sa-faci-cu-un-magazin-online.html

Deschidere magazin online

10/1/2016 · Salut. Fiindca sincer m-am cam saturat sa fiu angajat, asta desi am salariul bunicel, m-am gandit la posibilitatea deschiderii unui magazin online. Cu deschidere firma, contabilitati si alte alea sunt familiarizat oarecum, deci asta nu ar fi o problema. Si cu site-ul oarecum m-am interesat, l-as face in Wordpess cu o tema standard cumparata.

Sursa: https://www.mygarage.ro/cafenea/272532-deschidere-magazin-online.html

Deschidere magazin online

Salut!Am aflat că pot deschide un PFA dacă sunt angajat. Iar acum mă uit de ce acte am nevoie pentru a deschide un magazin online legal. Am înțeles că pentru un magazin online ar trebui mai puține hârtii.Puteți să-mi spuneți ce acte am nevoie …

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_643762/Deschidere-magazin-online-PFA.html

Deschidere magazin online

10/1/2016 · Fiind un magazin la inceput, daca nu oferi un pret bun, de ce ar cumpara un client de la tine care ai pretul cat pc garage sau alt magazin, si nu direct de la un magazin mare? Cei de la emag acum isi permit sa vanda cu ce pret doresc, sunt nr1 in vanzari online in acest moment din tara, au crescut pana aici, iar multe persoane au incredere in ei.

Sursa: https://www.mygarage.ro/cafenea/272532-deschidere-magazin-online-2.html