Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Detalii deschidere site

5/11/2013 · un site nu inseamna neaparat un venit. Cum a zis si colegul, taxele pentru jocurile de noroc sunt foarte mari, dar sa fim seriosi, in domeniul online, se mai pot face mici magarii incat sa fentezi statul .

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/947812-detalii-deschidere-site/

Setați Google ca pagină de pornire – Google

Google Chrome rulează site-uri web şi aplicaţii cu o viteză uimitoare. Acum sunteţi pregătit(ă) să căutaţi cu Google din orice locaţie de pe web. Descărcaţi un browser web rapid şi …

Sursa: https://www.google.com/intl/ro/homepage/

Browser de internet pentru computere desktop și …

Bucurați-vă de o durată extinsă de funcționare a bateriei 1 atunci când navigați fără cablul de alimentare și găsiți rapid ceea ce căutați. Microsoft Edge este browserul sigur dezvoltat pentru Windows 10. Încercați vizualizarea de citire, instrumentele de citire, evidențierea sau …

Sursa: https://www.microsoft.com/ro-ro/windows/microsoft-edge

Deschidere cont MozzartBet

2.Deschidere cont Mozzartbet – tutorial pas cu pas. Intră pe www.mozzartbet.ro și dă click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină în care va trebui să completezi mai multe date personale și informații ce vor ține de cont după cum urmează:

Sursa: https://pariurix.com/agentii/recenzii/mozzartbet/deschidere-cont

Deschidere club/pub Afacere sau Nu?

12/9/2004 · parerea mea este ca nu renteaza o asemenea afacere deoarece trebuie sa incepi cu fff multi bani si mai ales sa ai asigurat totul pe 3 – 6 luni + chiria in avans poate si pe un an depinde de pers. + cheltuieli ( bar , coltare , mese , scaune , etc etc etc …) si ca sa incepi iti trebuiesc cel putin 150.000 – 200.000 de euro si sincer nu stiu cand recuperezi banii astia sau cine tzii imprumuta .

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/203121-deschidere-clubpub-afacere-sau-nu/