Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

CURSURI ACREDITATE web design, grafica, indesign, php …

Despre cursuri fotografie. Cursurile de fotografie se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, pana la prelucrarea ulterioara in Photoshop si chiar indicii de pregatire pentru tipar sau publicare pe Internet.

Sursa: https://www.cursuri-acreditate.ro/

Cursuri atestate de design interior și decorator floral la …

Si iti multumesc. Mi-as dori din tot sufletul sa particip la astfel de cursuri (si design interior si decorator floral) dar , din pacate nu sunt din Bucuresti…sunt din Tulcea si nu prea am sperante sa deschida acolo astfel de ateliere (de regula merg pe orase mari…).

Sursa: https://adelaparvu.com/2014/03/10/cursuri-atestate-de-design-interior-si-decorator-floral-la-ateliere-ilbah-fondate-de-vlad-iliescu-si-andreea-bahnean/

Cursuri

Tort Design organizează cursuri pentru toți cei pe care îi pasionează fascinanta lume a dulciurilor. Amatori sau profesioniști. Pentru clienții, prietenii și fanii noștri am pregătit cursuri Bake For Fun.

Sursa: https://tortdesign.ro/torturi/cursuri/

CURS WEB DESIGN NIVEL BASIC

Cursul de Web Design Nivel Basic include: HTML, XHTML, CSS si proiect practic – realizarea unui site web – si este autorizat ANC. CURSURILE de WEB DESIGN sunt organizate in Bucuresti de Top Quality Management. Pentru detalii, contactati Departamentul Cursuri.

Sursa: http://www.cursuri-web-design.ro/basic.html

Curs de Design Ambiental

Universitatea Populară "Ioan I. Dalles"organizeaza cursuri de design ambiental – o călătorie în lumea fascinantă a celor mai frumoase interioare, a celor mai celebri arhitecţi, decoratori şi …

Sursa: http://www.updalles.ro/cursuri/cursuri-profesionale/design-ambiental/