Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Dicționar explicativ al limbii române

dexonline transpune pe Internet dicționare de prestigiu ale limbii române. Proiectul este întreținut de o echipă de voluntari. O parte din date pot fi descărcate liber și gratuit sub Licența Publică Generală GNU.

Sursa: https://dexonline.ro/

DEX Online, Dictionar de sinonime

Dex Online – dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online – dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu …

Sursa: http://www.webdex.ro/online/dictionar_de_sinonime/

DEX

DEX – Dictionar Explicativ Roman … Dictionar antonime . Dexro ofera un dictionar explicativ al limbii române, un dictionar de sinonime si un dictionar de antonime, cu termeni si definitii în limba româna. Aditional, puteti utiliza pentru traduceri rapide o versiune simplificata a unui dictionar roman – englez si dictionar englez – roman.

Sursa: http://www.dexro.ro/

Sinonime reprezinta

Ce sinonime are reprezinta? Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui reprezinta în acest dictionar explicativ al limbii române. Sinonim reprezinta; sinonime neologice, antonim pentru reprezinta, dex online … Vezi definiția lui reprezinta în DEX pe dictionarroman.ro.

Sursa: https://www.dictionardesinonime.ro/?c=reprezinta

Dicționar de sinonime

Dicționar de sinonime pentru principalele cuvinte din limba romana.

Sursa: http://www.anidescoala.ro/dictionare/dictionar-de-sinonime/