Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Java

2/2/2017 · /** documentatie */ Acesta este un comentariu pentru documentatie si in general se numeste „doc comment”. Unealta JDK javadoc utilizeaza comentariile de acest tip atunci cand pregateste generarea automata a documentatiei. Acest tuorial este special pentru a explica ultimul tip de comentarii.

Sursa: https://tutoriale-pe.net/java-comentariile-pentru-documentatie-javadoc/

MySQL :: MySQL Documentation

Browse MySQL Documentation by: Product Topic. General. Getting Started with MySQL. Tutorial. Server Administration. SQL Syntax. InnoDB Storage Engine. Alternative Storage Engines. Server Option / Variable Reference. MySQL Release Notes. MySQL Version Reference. FAQs. Administrator Guides.

Sursa: https://dev.mysql.com/doc/

Atestat informatica, atestate de calitate

Atestat informatica Html, Oracle, Php/MySQL, Flash. Atestate informatica de calitate la un pret exceptional. Orice atestat informatica e insotit de documentatie.

Sursa: https://www.atestateinformatica.ro/

Tutorial PHP in limba romana

Este important de mentionat ca in acest manual for fi tratate strict problemele legate de programare. Elementele de design (HTML, CSS, etc), baze de date, sau alte tehnologii web vor fi tratate punctual, doar acolo unde explicarea lor este necesara in intelegerea conceptelor de programare expuse.

Sursa: http://php.punctsivirgula.ro/start/

Documentatie: Tutorial PHP (#344034)

4/8/2013 · Tutorial PHP. Previzualizare documentatie: Extras din documentatie: Notiuni de baza php este prescurtarea de la Hypertext PreProcessor. Spre deosebire de paginile HTML care puteau fi verificate si pe calculatorul local paginile PHP nu pot fi verificate decat daca sunt gazduite pe un server web care are instalat PHP. …

Sursa: https://graduo.ro/documentatii/calculatoare/tutorial-php-344034