Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Domenii .RO

Domenii .RO in 3 minute ! Peste 131,500 de clienti ne-au ales in 18 ani pentru inregistrare domenii .ro. Gazduim 100429 domenii .ro pe servere proprii in Romania, Bucuresti. GTS Telecom Data Center.

Sursa: https://www.romarg.ro/

Inregistrare domenii .ro anuale

Peste 10 ani de experienta Deoarece suntem unii dintre liderii pe piata solutiilor online si avem experienta necesara de a va ajuta. Cu peste 10 ani de experienta in afacerea gazduirii de domenii si avand peste 60,000 de domenii gazduite.

Sursa: https://www.edomenii.ro/

Domeniu gratuit / XenonHost.Ro

Bine aţi venit pe site-ul nostru! Xenonhost.ro ofera servicii complete de înregistrare domenii, gazduire şi reseller, închiriere şi colocare servere dedicate la cele mai bune preţuri.

Sursa: http://www.xenonhost.ro/domenii-web/domeniu-gratuit/

Înregistrare Domeniu .ro

INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ – ICI BUCUREȘTI Adresă: Bd. Mareșal Alexandru Averescu Nr. 8-10, Sector 1, Cod 011455, București, România

Sursa: https://rotld.ro/register-a-new-ro-domain/

Whois Domenii Web .RO Inregistrari Domenii .EU Internet .COM

NOTA: domeniile .RO se inregistreaza pe o perioada de 1-10 ani, vezi acordul si reguli de inregistrare de nume de domenii .ro, iar cele internationale ( ex: .COM, .EU ) pe o perioada de 1-10 ani, plata se va face prin transfer bancar la cursul BNR al zilei + 2%. Preturile nu includ TVA.

Sursa: https://www.clausweb.ro/whois.php