Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum se updateaza nameserverele si ce este propagarea?

8/21/2014 · In general, un domeniu cu extensie internationala are nevoie de 1-2 ore pentru propagare, iar cele nationale (cum este si .ro) de un interval de 2-6 ore. Nicio firma si niciun domeniu nu seamana cu altul din punct de vedere al complexitatii si atunci aceste cifre orientative sunt rasturnate de diverse situatii care apar la updatare a namserverelor.

Sursa: https://www.clausweb.ro/blog/cum-se-updateaza-nameserverele-si-ce-este-propagarea/

Transfer Domenii. Transfera Domeniul tau la ROMARG

Codul de autorizare (de asemenea cunoscut ca AuthCode sau Cod EPP) ofera un nivel superior de securitate la inregistrarea numelor de domenii. Acest cod este unic, pentru fiecare domeniu in parte fiind creat de registrar la monentul intregistrarii. Vei avea nevoie de acest cod atunci cand transferi un domeniul de la un registrar la altul.

Sursa: https://www.romarg.ro/transfer-domeniu.html

RoTLD point domeniu pe un singur IP

2/9/2014 · Una e inregistrarea nameserverului (ns1.domeniu.ro->IP), alta e adaugarea acestui nameserver la domeniu. Personal am decis sa nu-mi mai bat capul cu asemenea prostii si folosesc Amazon Route53 ( $0.50USD/luna/domeniu ) Edited by don_dannielo, 09 February 2014 – 18:41.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/960459-rotld-point-domeniu-pe-un-singur-ip/

Gazduire Web, Inregistrare domenii, VPS

Gazduire web SSD de la 0.99 euro/luna. Orice pachet de gazduire web are 15 zile perioada de proba. Primesti BONUS de 10 x mai mult spatiu la toate abonamentele de gazduire web. Incearca, este gratuit.

Sursa: https://www.gazduire.ro/

Care sunt serverele DNS ale Gazduire.ro si cum pot fi …

Cum inregistrez un domeniu nou? Adrese de e-mail secundare si alternative; Domeniile .ro se inregistreaza automat? Care sunt serverele DNS ale Gazduire.ro si cum pot fi modificate? Pot transfera domeniile mele la Gazduire.ro? Sunt taxat pentru un transfer de domeniu? Pot avea mai multe domenii in acelasi cont de gazduire?

Sursa: https://help.gazduire.ro/hc/ro/articles/226859308-Care-sunt-serverele-DNS-ale-Gazduire-ro-si-cum-pot-fi-modificate-