Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Căutare domeniu — WordPress.com

WordPress.com este locul ideal pentru un blog personal sau un site de afaceri. WordPress.com. Autentificare Începe … Fiecare domeniu include o frumoasă pagină substituent temporară, pe care o poți înlocui cu un site întreg atunci când ești pregătit.

Sursa: https://ro.wordpress.com/domains/

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Cel mai bun pentru uz personal Îți crești valoarea site‑ul web cu un nume de domeniu personalizat și înlături toată publicitatea WordPress.com. Ai acces la suport de înaltă calitate prin email și discuții live.

Sursa: https://ro.wordpress.com/

Gazduire Site WordPress

Gazduire WordPress pe servere SSD cu protectie DDoS, backup in doua locatii, domeniu .ro si SSL Let’s Encrypt inclus WP Starter shared Găzduire Shared cu stocare SSD, certificat SSL, domeniu .ro anual si suport WordPress inclus

Sursa: https://www.namebox.ro/gazduire-wordpress/

Gazduire web profesionala si inregistrare domenii RO …

Suntem parteneri oficiali RoTLD (pentru domenii ro) si a altor autoritati in domeniu pentru celelalte extensii. Inregistreaza domeniul dorit sau transfera-l dacă il ai deja si vei plati mereu cel mai mic pret. … gazduire web optimizata pentru cea mai buna performanta WordPress, WooCommerce, PrestaShop, Opencart, Magento, Joomla, SEO, …

Sursa: https://gazduireenterprise.ro/

Cum sa iti migrezi blogul de pe WordPress.com pe un …

Pentru a-ti muta blogul de pe WordPress.com pe propriul domeniu, trebuie ca in primul rand sa ai acest domeniu si spatiu pe un server unde sa il poti gazdui. Exista nenumarate companii in Romania care ofera servicii de hosting si prin care se pot cumpara si domenii.

Sursa: http://bloggerin.ro/2010/10/12/cum-sa-iti-migrezi-blogul-de-pe-wordpress-com-pe-un-domeniu-personal/