Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum faci un magazin online de dropshipping prin Shopify …

Incerc sa deschid un magazin online in sistem de dropshipping, SRL cu sediul in romania. Problema este ca, din cate se pare, aceasta activitate nu este contemplata in legile noastre. Adica import-export fara marfa pe stoc. Asta insemna ca produsele trebuiesc importate fizic in romania, inregistrata marfa pe stoc si apoi exportate catre destinatari.

Sursa: https://www.gabrielursan.ro/cum-faci-un-magazin-online-de-dropshipping-prin-shopify/

Curierul

Una din intrebarile pe care ti le pui cand pornesti o afacere online, fie in sistem dropshipping sau chiar daca detii stoc de produse, este „cum aleg curierul?”. „Ce curier este mai bun?”. Dupa contractarea furnizorului tau de marfa, alegerea curierului este al doilea pas, am putea spune.

Sursa: https://dropshipping-romania.ro/dropshipping/curierul-cum-il-aleg/

Afacere de tip "dropshipping" in Romania. Cadru legal …

Salut si eu sunt interesat de dropshipping, dar este cam greu in romania sa faci asa ceva, si ma gandesc doar pe plan international, acum ce caut sunt wholesalers, si am gasit cateva site-uri cu reviewuri bune cum ar fi worldwidebrands.com sau doba.com; salehoo.com acestea ar fi cateva dar trebuie sa achizitionezi un pachet al lor …

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_180300/Afacere-de-tip-dropshipping-in-Romania-Cadru-legal.html

Dropshipping

Dropshipping. Principalul avantaj al dropshipping-ului față de modul clasic de operare este că nu trebuie sa deții nici un inventar de produse si nu trebuie sa te ocupi de livrare sau de facturare!Tu trebuie sa te ocupi doar promovare! Iar banii ii vei primi automat in contul tau InterLink in momnetul in care comanda ta a fost procesata / incasata.

Sursa: https://www.interlink.ro/magazine-online

iDropship.ro – Cel mai mare distribuitor pentru magazine …

Ce este i Dropship.ro? Fără echipa noastră ar fi un simplu website la fel ca toate celelalte, cu noi în spatele monitoarelor devine singurul furnizor de produse de calitate în sistem drop shipping, dedicat exclusiv magazinelor online din România.

Sursa: http://idropship.ro/