Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

DROPSHIPPING

8/23/2019 · Acest video este despre cum sa faci bani cu Shopify Dropshipping din Romania. In acest material am raspuns la unele dintre cele mai frecvent intalnite intrebari legate de cum sa faci bani, bani pe …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=i1_pGu_6aEM

A testat cineva Shopify în România?

Shopify este o platformă prin care îți poți crea un magazin online destul de ușor. E ceva gen all inclusive. Adică ei oferă hosting, email și tot ce mai trebuie la un magazin online, mai ales partea de plăți electronice. E drept că pentru asta există un comision, dar fiecare procesator de plăți percepe un … Citește în continuareA testat cineva Shopify în România?

Sursa: https://www.gabrielursan.ro/testat-cineva-shopify-romania/

Afaceri: cumperi din China și vinzi pe Amazon ⋆ zoso blog

11/10/2019 · Românii noștri inventivi au descoperit o nouă metodă de a face bani: listează pe Amazon produse din China și se îmbogățesc. Am dat de cel puțin 3 site-uri – afaceri, aliexpress, amazon, bani, doru pelivan, ecommerce, reclame, wall-street.ro, ziare, ziare.com

Sursa: https://www.zoso.ro/afaceri-cumperi-china-vinzi-amazon/

Despre dropshipping sau cum să vinzi fără stoc

Dropshipping este metoda folosită in retail, unde magazinul online / vânzătorul nu are pe stoc produsele pe care le vinde. Când înregistrează o comandă merge direct la un furnizor / depozit care are aceste produse pe stoc și care livrează la client.

Sursa: https://www.insidemediadesign.com/despre-dropshipping-sau-cum-sa-vinzi-fara-stoc/

Romania Payment Gateways

Shopify has partnered with leading international payment providers to support your sales efforts. Your customers can pay in their local currency using their preferred payment method. Try Shopify for free, and explore all the tools and services you need to start, run, and grow your business.

Sursa: https://www.shopify.com/payment-gateways/romania